top of page
Keresés
  • Szerző képehondati

A Pandora vállalat

Frissítve: 2020. szept. 28.




A Kísérleti Mérnöki Gyár egy magántulajdonban lévő orosz elektronikai vállalat, amelyet 2004-ben alapítottak Kaluga városában, Nyugat-Oroszországban.

A Pandora kutatási és fejlesztési részlege az orosz oktatás által kínált legjobb mérnökökből, programozókból és tervezőkből áll, fiatalokból és idősekből egyaránt. A hagyományosan megbízható szovjet mérnököket a csúcstechnológiával ötvözik az ötletes elektronikus tervek elkészítésében.







A Pandora küldetése magas színvonalú, integrált elektronikus megoldások megtervezése, gyártása és folyamatos fejlesztése, ami elérhető és kényelmes az ügyfelek számára.

A Pandora aktívan figyelemmel kíséri az összes törvényi előírást és folyamatosan fejleszti nemcsak a termékeket, hanem a termelési kultúrát és az ügyfelekkel való együttműködést is.

Az ellenőrzések eredményei alapján a DQS GmbH (Németország) cég tanúsítványt adott ki, amely megerősíti, hogy a Pandora gyártó vállalkozás (NPO Telemetriya LLC) megfelel az IATF 16949-2016 legszigorúbb nemzetközi autóipari minőségi előírás követelményeinek, amellyel jelenleg az egyetlen autóipari elektronikai gyártó Oroszországban, aki ilyen tanúsítvánnyal rendelkezik.





A tanúsítványnak van még egy fontos jellemzője. Német szakértők megerősítik, hogy nemcsak a gyártás, hanem a tervezési és fejlesztési struktúra is megfelel a szabvány követelményeinek („terméktervezéssel” kiegészítve).

Ez azt a jogot jelenti, hogy bármilyen autóhoz eredeti autóipari elektronikát fejlesszenek ki, garantálva ezzel a termékminőséget az autógyártók számára.



Még mindig nagyon sok munka folyik az ellenőrzési folyamatok javításán, új berendezések telepítésén, amelyek elősegítik a termékek minőségi jellemzőinek növekedését. Jelenleg minden részleg részt vesz ebben a munkában (több mint 600 alkalmazott). Egy hiteles nemzetközi tanúsító vállalat pedig elismeri a minőség-ellenőrzés jelenlegi szintjét, amely megfelel a szabvány követelményeinek.

Az ügyfelek számára ez azt jelenti, hogy megbízhatnak a Pandora termékeinek minőségében. Nem különböznek azoktól a nemzetközi autóipari elektronikai márkák minőségétől, amelyek termékeit eredeti alkatrészként helyezik el az autókban. Ezért is olyan jelentős ez a tanúsítvány.


Természetesen a Pandora termékcsalád minden tagja E-Mark jelöléssel is rendelkezik.





Thatcham biztonsági tanúsítvány


A Thatcham Research az 1990-es évektől kezdve a járműbiztonság élvonalában állt, amikor bevezette az új járműbiztonsági értékelést (NVSA) a járművekkel kapcsolatos bűncselekmények kezelésére, és elindította a Thatcham riasztó és indításgátló rendszerek kategóriáit, amelyek mára iparági referenciaértékként vannak meghatározva.


A tanúsítás megnyugvást nyújt a riasztók, az indításgátlók és a nyomkövető rendszerek működésében, tervezésében és teljesítményében. 2019. január 1-jétől minden biztonsági értékelést egy új Thatcham biztonsági tanúsítványsáv alatt hajtanak végre.







Az autógyártók manapság a legfejlettebb elektronikákkal és számítógépekkel szerelik fel bizonyos típusaikat. Egy ilyen gépjárművet korszerű lopás gátló rendszerrel felszerelni nem könnyű feladat. Egyfelől úgy kell illeszkednie a gyári elektronikákhoz, hogy azokban semmilyen zavart és fennakadást ne okozzon. Másrészt pedig tökéletesen el kell lássa feladatát, hogy a járműveket megvédje az illetéktelen behatolásoktól és lopásoktól. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Pandora mindkét elvárásnak eleget tesz.



Szinte minden évben jelen vannak a nemzetközi szakkiállításokon és felvonultatják a Pandora legújabb és legfejlettebb termékeit és technológiáit.






Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page