top of page
Keresés
  • Szerző képehondati

"Pandora Connect" az alkalmazás

Frissítve: 2020. dec. 8.




A Pandora a riasztórendszerei teljes kihasználása érdekében néhány évvel ezelőtt egy alkalmazást hozott létre. Ez volt a „Pandora Online”. A mérnökök folyamatos fejlesztésének köszönhetően ez most megújult. A neve „Pandora Connect”. Az alkalmazás ingyenes és letölthető Android és iOS készülékekre egyaránt. A modern és letisztult kezelőfelület



Gépjármű funkciók:


Olyan gépjármű paraméterek kijelzése, mint akku feszültség, motorhőmérséklet, utastér hőmérséklet, bizonyos típusoknál üzemanyagszint, ajtók és csomagtér nyitott állapota, gyújtás és járó motor információ, fékpedál és kézifék állapota, megtett km.

Az alkalmazás központi helyén egy 3D-s autó látható, mely megjeleníti az összes, éppen aktuális állapotot. Ezeket a jármű skin-eket folyamatosan fejlesztik, tehát idővel többféle közül lehet majd választani (sedan, SUV, coupe, cabrio, motor, lakóautó).



GPS helymeghatározás:


A Pandora Connect egyik fő funkciója az állandó GPS pozíció megjelenítése egy Google térképen, amit teljes képernyőn is megtekinthetünk. Ezen kívül a pontos cím is leolvasható.

Új funkció az alkalmazásban, hogy egy gombnyomásra a leparkolt járműhöz navigál minket a program, ha esetleg nem emlékszünk, hogy hol hagytuk.



Riasztó funkciók:


Riasztó élesítés, riasztó kikapcsolás. pánikriasztás, szerviz üzemmód, eseménynapló, szenzorok érzékenységének állítása, távoli motorindítás (opció), távindítás paraméterezése.






Kompatibilis riasztók:

A Pandora Connect alkalmazás jelenleg a következő riasztó készülékekkel kompatibilis: Pandora Smart, Pandora Smart Pro, Pandora Professional, Pandora Elite, Pandora Smart Moto, Pandora Camper, Pandora Camper Pro.









bottom of page