top of page

Pandora D-030

Kétirányú Bluetooth távirányító OLED kijelzővel

remoted-030-bt.png

A Pandora D-030 egy OLED kijelzővel rendelkező távvezérlő, amely mutatja a riasztó aktuális állapotát, az akkumulátor feszültségét, az órát, a jelszintet, az utastér - és motor hőmérsékletet, üzemanyagszintet valamint a saját telep állapotát.

Ezzel a távvezérlővel könnyen irányíthatja a rendszert és 25-35 méteres távolságban értesítéseket kaphat a járműtől.

Az értesítéseket 16 féle hangjelzés és vibráció kíséri.

Használhatja a rendszer élesítésére, hatástalanítására, pánikriasztásra valamint az indításgátló automatikus ki-be kapcsolására.

 

Ha hosszabb ideig nem használja járművét, akkor a vezérlő kikapcsolható.

AES-128 bites kódolás, 2.4GHz-es rádió interface, Bluetooth 4.2 protocol

A távirányító beépített LiPo akkumulátorral üzemel - akár 6 hónapig is működik, feltöltés nélkül.

A következő Pandora rendszerekkel kompatibilis: Mini, Smart, Smart Moto, Light Pro, Professional

Ára : 22.000 Ft

PS-332BT
Bluetooth-os és vízálló akkumulátoros sziréna

ps332.jpg


Használatával a jármű akkumulátor sarujának eltávolításakor vagy a sziréna vezetékének elvágásakor azonnal megszólal, melyet csak a tulajdonos tud  kikapcsolni.

Ára : 28.000 Ft

Pandora DMS-100 BT

Vezeték nélküli multifunkciós érzékelő

0615.jpg

A Pandora DMS-100BT egy olyan legújabb generációs és modern vezeték nélküli mozgás - és nyitásérzékelő, amelynek számos felhasználási lehetősége van.

példák...

Ha utazásunkkor tetőboxot használunk és szeretnénk megvédeni a benne lévő értékeket, akkor az érzékelőt a box ajtó belső felületére rögzítjük. Ha a riasztó élesítése után a boxot megütik vagy felnyitják, akkor  az autó szirénája megszólal.

Ha olyan garázsban parkolunk, aminek a kapuja és a jármű közti távolság max. 10 méter, akkor a garázskapura rögzítve, már akkor riasztani fog a jármű, ha kívülről megpróbálnak behatolni a kapun.

Amennyiben a garázsban van egy másik autónk vagy egy motorkerékpár, akkor az érzékelővel ezeket a járműveket is megvédhetjük, ha elhelyezzük bennük a szenzort.

Ha az autó valamelyik nyílászáróját valamilyen elektronikai vagy technikai korlát miatt nem lehet megvédeni a riasztóval, akkor a DMS szenzor a legtöbb esetben segíthet ezen.

Motorkerékpárok oldaldobozainak védelmére a DMS szenzor tökéletes megoldás.

A lakóautókon általában számos kisebb ablak vagy nyílás van, amiknek a bevezetékelése nagyon körülményes lehet. Ilyenkor a DMS szenzorok oldják meg ezek védelmét. A Pandora Camper riasztóhoz max. 10 db DMS-100BT programozható.

 

 

10 méteres hatótávolság, 2.4GHz-es rádió interface, Bluetooth 4.2 protocol

1 riasztóhoz max. 2 db DMS szenzor párosítható

A benne lévő elemmel akár 3 évig is működik

A következő Pandora rendszerekkel kompatibilis: Mini v.3, Smart v.3, Smart Moto, Light Pro, Professional, Camper Mini, Camper Pro v.2, Elite v.2

dms.jpg
Latest_News_Pandora_DMS100BT.jpg

Ára : 19.500 Ft

Pandora Band

Bluetooth 5 aktív karkötő

band_box.jpg

A távirányító, amely mindig veled van. Bemutatjuk az új modult - egy kicsi és olcsó jeladót egy karóra formájában. Alkalmas Bluetooth 5-tel felszerelt Pandora riasztórendszerek vezérléséhez. Világos OLED kijelzővel, vízálló tokkal, cserélhető szalaggal és beépített lépésszámlálóval rendelkezik. Egyúttal egy immobiliser jeladót is tartalmaz, amelyet az autóhoz közelítve a rendszer felismer és engedi a kiélesítést és az indítást. Ha a távoli motorindítás ki van építve, akkor ez az óráról is aktiválható.  Ezen felül a szerviz funkció bekapcsolásához is elegendő a Pandora Band használata. Hatótávolsága meghaladja a 30 métert, az akkumulátora pedig 2 hétig is kibírja. Mikro USB-n keresztül 30 perc alatt feltölthető.

Az óra viselésével a riasztókhoz mellékelt jeladók használata nem szükséges. Jelenleg az alábbi Pandora rendszerekkel kompatibilis: Elite v.2, Mini v.3, Smart Pro v.3, Camper Pro v.2, Camper Mini

fitness_band_black.png
fitness_band_yellow.png
fitness_band_purple.png

Ára : 29.000 Ft

bottom of page