top of page

Pandora DMS-100 BT

Vezeték nélküli multifunkciós érzékelő

0615.jpg


A Pandora DMS-100BT egy olyan legújabb generációs és modern vezeték nélküli mozgás - és nyitásérzékelő, amelynek számos felhasználási lehetősége van.


példák...


Ha utazásunkkor tetőboxot használunk és szeretnénk megvédeni a benne lévő értékeket, akkor az érzékelőt a box ajtó belső felületére rögzítjük. Ha a riasztó élesítése után a boxot megütik vagy felnyitják, akkor  az autó szirénája megszólal.


Ha olyan garázsban parkolunk, aminek a kapuja és a jármű közti távolság max. 10 méter, akkor a garázskapura rögzítve, már akkor riasztani fog a jármű, ha kívülről megpróbálnak behatolni a kapun.


Amennyiben a garázsban van egy másik autónk vagy egy motorkerékpár, akkor az érzékelővel ezeket a járműveket is megvédhetjük, ha elhelyezzük bennük a szenzort.


Ha az autó valamelyik nyílászáróját valamilyen elektronikai vagy technikai korlát miatt nem lehet megvédeni a riasztóval, akkor a DMS szenzor a legtöbb esetben segíthet ezen.


Motorkerékpárok oldaldobozainak védelmére a DMS szenzor tökéletes megoldás.


A lakóautókon általában számos kisebb ablak vagy nyílás van, amiknek a bevezetékelése nagyon körülményes lehet. Ilyenkor a DMS szenzorok oldják meg ezek védelmét. A Pandora Camper riasztóhoz max. 10 db DMS-100BT programozható.
10 méteres hatótávolság, 2.4GHz-es rádió interface, Bluetooth 4.2 protocol


A benne lévő elemmel akár 2 évig is működik.

A következő Pandora rendszerekkel kompatibilis: Mini v.3, Smart v.3, Smart Moto, Light Pro, Professional, Camper Mini, Camper Pro v.2, Elite v.2
 

dms.jpg
Latest_News_Pandora_DMS100BT.jpg

Ára : 19.900 Ft

bottom of page