top of page

Pandora DMS-100 BT

Vezeték nélküli multifunkciós érzékelő

pandora dms100bt


A Pandora DMS-100BT egy olyan legújabb generációs és modern vezeték nélküli mozgás - és nyitásérzékelő, amelynek számos felhasználási lehetősége van.


példák...


Ha utazásunkkor tetőboxot használunk és szeretnénk megvédeni a benne lévő értékeket, akkor az érzékelőt a box ajtó belső felületére rögzítjük. Ha a riasztó élesítése után a boxot megütik vagy felnyitják, akkor  az autó szirénája megszólal.


Ha olyan garázsban parkolunk, aminek a kapuja és a jármű közti távolság max. 10 méter, akkor a garázskapura rögzítve, már akkor riasztani fog a jármű, ha kívülről megpróbálnak behatolni a kapun.


Amennyiben a garázsban van egy másik autónk vagy egy motorkerékpár, akkor az érzékelővel ezeket a járműveket is megvédhetjük, ha elhelyezzük bennük a szenzort.


Ha az autó valamelyik nyílászáróját valamilyen elektronikai vagy technikai korlát miatt nem lehet megvédeni a riasztóval, akkor a DMS szenzor a legtöbb esetben segíthet ezen.


Motorkerékpárok oldaldobozainak védelmére a DMS szenzor tökéletes megoldás.


A lakóautókon általában számos kisebb ablak vagy nyílás van, amiknek a bevezetékelése nagyon körülményes lehet. Ilyenkor a DMS szenzorok oldják meg ezek védelmét. A Pandora Camper riasztóhoz max. 9 db DMS-100BT programozható.




10 méteres hatótávolság, 2.4GHz-es rádió interface, Bluetooth 4.2 protocol


A benne lévő elemmel min. 1 évig is működik.

A következő Pandora rendszerekkel kompatibilis: Mini v.3, Smart v.3, Smart Moto, Light Pro, Professional, Camper Mini, Camper Pro v.2, Elite v.2
 

pandora riasztó
pandora riasztó

Ára : 19.900 Ft

pandora riasztó

Pandora PIR-100 BT

Vezeték nélküli mozgásérzékelő

PIR-100BT
pandora riasztó


A Pandora PIR-100BT egy olyan legújabb generációs és modern vezeték nélküli mozgásérzékelő, amely alkalmas teherautók és lakóautók belső tereinek védelmére.




10 méteres hatótávolság, 2.4GHz-es rádió interface, Bluetooth 5 protocol.

Az érzékelő csak zárt térben alkalmazható.


A benne lévő elemmel min. 1 évig működik.

A következő Pandora rendszerekkel kompatibilis: Mini v.3, Smart v.3, Light Pro, Professional, Camper Mini, Camper Pro v.2, Elite v.2
 

Ára : 32.000 Ft

pandora riasztó
bottom of page