top of page

Kiyo GPS U1 traffipaxjelző, GPS detektor

KY-GPS-U1.jpg

A Kiyo GPS U1 egy olyan GPS alapú készülék, mely saját adatbázis alapján figyelmeztet a telepített traffipaxok előtt. Működéséből adódóan a vakriasztások száma nulla.

A figyelmeztetési távolság állítható ( 250, 500 vagy 750m ). A készülék riasztásait magyar nyelven hallhatjuk, miközben a kijelzőről egyéb információkat is leolvashatunk.

u1_2.jpg
u1.jpg

Ára beszerelve: 89.000 Ft

Ultra HS lézerdetektor

lezerdetektor-ultra-hs.jpg

Ultraérzékeny lézeres traffipaxjelző, lézerdetektor, mely a műszerfal tetejéről jelzi a közelgő veszélyt, a lézeres sebességmérést az utakon. Radardetektor mellé is ajánlott kiegészítő. 

Lézerdetektor ultra érzékenységgel: Ultra HS

Dél-Korea kétség kívül nagyhatalom az elektronika terén, elég csak az LG, Samsung stb. gyártókra gondolni. Most megérkezett a dél-koreai mérnökök legújabb fejlesztése, mely újabb ékes bizonyítéka a rájuk oly jellemző innovációnak és precizitásnak.

Lézerre kihegyezve

Egyedülálló technológiájának köszönhetően ismereteink szerint ez az egyetlen

lézerdetektor, amely képes a hazai használatban lévő háromlábú - tripodon elhelyezett - és rendőrautóból mérő CAM-S1 "vízipók" lézeres traffipaxot jelezni, detektálni szélvédő magasságból.
A hagyományos radardetektorok erre kevéssé képesek, mivel érzékenységük nem elég nagy, hogy a szélvédőt érő minimális lézerjelből detektálják a sebességmérést.

Speciális optikai gyűjtőlencse, árnyékolt, zavar védett elektronika, Magyarországra optimalizált szoftver - ezek jellemzik az Ultra HS lézerdetektort. Gyakorlatilag csak a Cam-S1 sebességmérésre jelez a készülék, nincsenek fals riasztások, egyéb jelzések.


 


Instant használható lézervédelem


Nem lézerblokkoló, passzív eszköz, riaszt, ahogy a mérőműszer, rendőrségi CAM-S1 lézer jelét érzékeli. Az utastérben szirénával jelez.

 


 

Radardetektor mellé is javasolt

Ha van egy jó radardetektor az autódban, kiegészítheted képességeit a  készülékkel. Az eszköz a Magyarországon használt CAM-S1 lézerre optimalizált, hangolt, így fals riasztása, hamis riasztása nincs, sem benzinkutak vagy más zavarjelek tekintetében. Nyugodt utazást biztosít, csak akkor riaszt, ha szükséges.

Ára beszerelve: 85.000 Ft

bottom of page