SPY+   traffipaxjelző, radardetektor

A Spy+ napelemes, nagy érzékenységű GPS antennával felszerelt VÉDA kapu és telepített traffipax kamera jelző. A beépített akku és napelem segítségével vezeték nélkül működik. Felszerelése csak egy mozdulat a szélvédőre, a mellékelt tapadókorongos konzol segítségével. Előre jelzi a fix traffipaxokat, biztonságosabbá teszi a közlekedést és "megóvhatja pénztárcáját". A gépkocsi sebességétől és a sebességhatártól függően 100, 300 és 500 méter távolságból figyelmeztet a közelgő kapura.

A készülék működése

A Spy+ előre telepített, friss európai adatbázist tartalmaz, mely magába foglalja valamennyi ismert fix telepítésű traffipax, sebességmérő VÉDA kapu koordinátáját, s ezekhez közelítve műholdas kapcsolat segítségével fény - és hangriasztással jelez a közelgő sebességmérésre, időt adva a lassításra.

A készüléket a szélvédő bal felső sarkában célszerű elhelyezni, a tartozék tapadókorongos konzollal. Szintén használható a mellékelt szivargyújtós töltőbe helyezve is.

Akku kímélő üzemmód - ha a gépkocsi 15 percig nem mozdul, akkor az eszköz kikapcsol.

  • számítógépről ingyenesen frissíthető adatbázis

  • napelemmel hosszabbítható üzemidő

  • fény - és hangriasztás a biztonságosabb vezetésért

Tápellátás és töltés

A készülék beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik, így nem igényel folyamatos áramellátást. Nagy előnye a beépített napelem, mely szignifikánsan növeli az üzemidőt. Amennyiben menet közben lemerülne, a szetthez mellékelt szivargyújtós töltőről is tölthető, abban is üzemeltethető.

Ára: 29.900 Ft

Kiyo GPS U1 traffipaxjelző, GPS detektor

A Kiyo GPS U1 egy olyan GPS alapú készülék, mely saját adatbázis alapján figyelmeztet a telepített traffipaxok előtt. Működéséből adódóan a vakriasztások száma nulla.

A figyelmeztetési távolság állítható ( 250, 500 vagy 750m ). A készülék riasztásait magyar nyelven hallhatjuk, miközben a kijelzőről egyéb információkat is leolvashatunk.

Ára beszerelve: 55.000 Ft

Jöjjön el hozzánk!

Parkolási lehetőség a szomszédos Balázs utcában!
lakókocsi riasztó

1142 Budapest, Ungvár u. 39.

Hétvégén is elérhetőek vagyunk!
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 Designed by Hondati