Viofo A129 Pro Duo Ultra HD 4K

Professzionális első + hátsó menetrögzítő fedélzeti kamera rendszer.
Sony képérzékelővel, 30fps képrögzítéssel, 4K felbontású menetrögzítő kamera UHD (első) és 1080p FullHD (hátsó) pengeéles képminőséggel, parkoló üzemmóddal. Wi-Fi, GPS, LCD kijelző, telefonos applikáció.

viofo-a129-pro-duo-ultra-4k-front-full-hd-1080p-rear-dual-channel-wi-fi-gps-dash-camera.we

Leírás és paraméterek

 

4K UHD felbontás valódi képpontokkal, igazi pixelekkel!

A 4K felbontás lényege, hogy a felvételbe belenagyítva is éles képet kaphatunk, így fontos részletek, pl. rendszámok is jól kivehetők maradnak. Az A129 PRO Duo kamerarendszer első kamerája 4K UltraHD minőségben rögzíti a történéseket.

 

Minőség
 

A Viofo mint menetrögzítő gyártó viszonylag új belépő a fedélzeti kamerák piacán, de a koncepciója nagyon jó, a tesztek és tapasztalatok alapján készülékeik jól láthatóan használatra is alkalmasak, nem csak eladásra készülnek, mint a sok gyenge minőségű felvevő.

Nincsenek felesleges funkciók, mint sávelhagyás figyelmeztetés vagy hasonló haszontalan extra, mely csak bonyolítja és drágítja a fedélzeti kamerát, így a lényegre, a képminőségre koncentrálhat a gyártó.

PRO - ezt a készüléket a "pro" jelölés különbözteti meg és emeli a mezei Viofo A129 DUO változat fölé, melynek képminősége össze sem hasonlítható a PRO verzió UHD 4K felbontású 8,29 Megapixeles Sony Exmor R szenzor segítségével előállított képével.

Az A129 kamera külsőre megegyezik az A129 PRO változattal, de a műszaki tartalma nagyon is eltér az első kamera tekintetében, míg a hátsó kamera megegyezik, mindkét modell hátulsó kamerájának felbontása FULL HD
.

viofo-a129-pro-duo-fedelzeti-kamera.jpg

LCD kijelző

A kijelzőn nyomógombokkal navigálhatunk, mely a gépkocsiban gyakran előnyt jelent, hiszen egyértelműbb egy gombot megnyomni, mint egy kisméretű képernyőn zongorázni.

Beállítás

Első - hátsó dual kamera esetén az első kamera 4K felbontás mellett 30FPS (másodpercenkénti képkocka) sebességgel rögzít, a hátsó kamera 1080p felbontás mellett szintén 30FPS-re képes.

A rögzítés minősége 4 fokozatban állítható: alacsony, közepes, magas és maximális fokozat.

A videófelvételre rögzített egyéb adatok is kiválaszthatók, ki- és bekapcsolhatók, így például a GPS koordináták és hely adatok, sebesség (kikapcsolható!), rendszám vagy egyedi bélyegző felirat.

Szuperkondenzátor

Ebben a kamerában nincs akkumulátor, hiszen az tűzveszélyes lenne egy napon parkoló autó szélvédőjén. Helyette a készülék szuperkondezátort tartalmaz, mely biztonságos és lehetővé teszi a felvétel rögzítését megszakadó áramellátás esetén is. A kamera túlmelegedés elleni védelemmel is el van látva.

Parkoló üzemmód

Ha szeretnénk, hogy a leparkolt autóban távollétünkben is rögzítsen a kamera, akkor a kiegészítőként megvásárolható parkoló szettel ez megoldható. Így pl. egy más által okozott parkolási sérülés esetén a felvétel bizonyítékként szolgálhat.

viofo-a129-gombok.jpg

Memóriakártya

A kamera működéséhez szükség van egy gyors és jó minőségű memóriakártyára, amely ellenáll a hőmérséklet változásainak is. Tesztjeink alapján mi a Samsung Pro Endurance micro SDXC kártyáit javasoljuk, melyek kiválóan működnek a Viofo kameráival.
A kártyát hozhatja ügyfelünk is, de kérésre mi is biztosítjuk.

SAMSUNG_MB-MJ128G_01.png
viofo_05.jpg
viofo_04.jpg
viofo_02.jpg
viofo_01.jpg

Ára: 99.900 Ft + beszerelés

Kiegészítők
 

Bekötőkábel Viofo A129 Pro és Pro Duo menetrögzítő kamerához, parkoló üzemmódhoz és rejtett kábelezéshez.

mini hk3.webp

Segítségével a Viofo autós kamerák fejlett parkolási módjait használhatjuk ki.

Beállítható feszültségszintekkel az akkumulátor lemerülés elleni védelemhez, mely része a bekötő kábelnek.

A rendszerhez egy kiegészítő kapcsolót kötve a parkoló üzemmódot könnyen aktiválhatjuk, ha ez szükséges.

mini hk3_2.webp

Ára: 5.990Ft + beszerelés

CPL polárszűrő Viofo kamerákhoz

Polarizációs szűrő Viofo A129 Pro és Pro Duo kamerához a visszaverődések, becsillanások csökkentésére, a képminőség javítására napsütésben.

cpl_3.webp

A CPL szűrő egy polarizációs, polár szűrő, mely használható VIOFO  A129 autós kamera esetében. Csökkenti a becsillanásokat, fényvisszaverődéseket, tükröződéseket, pl. a műszerfal tükröződését a szélvédőn. 

A CPL (Circular Polarizing Lens) első és hátsó Viofo kamera objektívhez, lencséhez egyaránt alkalmas.

Védi a kamera lencséjét az ujjlenyomatoktól, a karcolásoktól és a szennyeződésektől.

Csökkenti a tükröződést az üvegről, fémről vagy fényes felületekről, amelyek rontják a képminőséget. 
A színek telítettebbek, a videók szebbek lesznek, melyet a kamera rögzít. 

Használható nappal és éjszaka is, de azt tudni kell, hogy az éjszakai felvétel fényerejét a CPL kis mértékben csökkenti, a pozitív hatása leginkább a nappali, napsütéses felvételeknél érvényesül.

cpl_2.webp
cpl_2.webp
cpl_4.webp

Ára: 6.900Ft